3. Elektronický základní barmanský kurz

cena kurzu 6.000,- KčCena je jednotná pro všechny zájemce a zahrnuje studijní materiály, provozní režii, spotřebu surovin, praktickou část, certificate 1. České barmanské akademie ®.
datummísto (vždy 9:00-16:00)
  • 11.5.PRAHAobsazeno
  • 7.9.PRAHAobsazeno
  • 30.11.PRAHAobsazeno
přihlásit se na vybraný kurz
  • Přednosti kurzu
  • Kurz je určen pro
  • Praktická část
  • Teoretická část

Přednosti kurzu

  • Vaše vlastní stimulace barového provozu
  • Vaše samostudium ve Vámi vymezeném a určeném čase
  • Vaše samostudium ve Vámi vybraném prostředí
  • Vaše úspora nákladů a času za dopravu
  • Vaše úspora nákladů za případné ubytování a stravování
  • Vaše úspora času, kdy současně můžete studovat nebo být v zaměstnání

Předností tohoto kurzu je samostatná práce každého účastníka, pod vedením lektora.

Každý absolvent obdrží prestižní, respektovaný certificate 1. ČESKÉ BARMANSKÉ AKADEMIE ® v anglickém jazyce s neomezenou mezinárodní platností bez zkoušek, poněvadž celý kurz je konceptován tak, že svoje nově nabyté teoretické znalosti a praktické dovednosti uplatníte průběhem vaší praxe za barovým pultem.

ÚČASTNÍKŮM KURZU nabízíme profesionální a osobní přístup k jednotlivci a příjemné prostředí v malém počtu účastníků v jednotlivém termínu praxe.

Kurz je určen pro

zájemce, kteří vyhledávají jednoduché, individuální, maximálně účinné a rychlé vzdělávání, kteří šetří časem svým i druhých, snadno chtějí získat plnohodnotné teoretické znalosti a praktické odborné dovednosti, pod vedením lektora.

Praktická část

Kurz probíhá tři dny po sobě, vždy 9:00-16:00.

probíhá v uvedený a Vámi závazně vybraný termín po celou dobu za profesionálním barovým pultem, pod vedením lektora 1. ČESKÉ BARMANSKÉ AKADEMIE ®, který má letitou praxi v prestižním cocktail baru. Naučíte se samostatně míchat 50 cocktailů pomocí moderních a klasických výrobních postupů v shakeru, tumbleru, mixeru, do skla (short a long drinky, fancy drinky, sekt drinky, soft drinky), pracovat v teamu za použití světových značek surovin, čerstvého ovoce při zdobení, bylinek, ovocných štáv a esencí, prvotřídního vybraného barového skla a pomůcek na servis.

Teoretická část

Probíhá moderní a racionální elektronickou, multimediální formou, kdy vám budou zaslány e-mailem studijní materiály na vaši adresu o zbožíznalectví, druhy a značky surovin (vodka, rum, tequila, whisky, cognac, šampanské, portské, sherry, atd.), jejich výroba, rozdělení, použití, výrobní postupy a receptury cocktailů, barové sklo, led na baru, barový servis a další...