2. Euro základní kurz v Praze

cena kurzu 8.000,- KčCena je jednotná pro všechny zájemce a zahrnuje studijní materiály, provozní režii, spotřebu surovin, praktickou část, certificate 1. České barmanské akademie ®.
datummísto (vždy 9:00-16:00)
  • 3.2. - 7.2.PRAHAobsazeno
  • 17.3. - 21.3.PRAHAobsazeno
přihlásit se na vybraný kurz

K tomuto kurzu si můžete zapsat zároveň jeden či více pokročilejších kurzů, které by Vás mohly zajímat.

zobrazit navazující pokročilé kurzy

Boston vyšší kurz – více zde

datummísto (vždy 9:00-16:00)
cena kurzu4000,- KčVyberte si rovnou k základnímu kurzu pokročilý kurz a rozšiřte dále svoje znalosti.
  • 5.4.PRAHAobsazeno

Tretter's Signatures – více zde

datummísto (vždy 9:00-16:00)
cena kurzu4000,- KčVyberte si rovnou k základnímu kurzu pokročilý kurz a rozšiřte dále svoje znalosti.
  • 7.3. - 8.3.PRAHAobsazeno

Sekt & Soft – více zde

datummísto (vždy 9:00-16:00)
cena kurzu4000,- KčVyberte si rovnou k základnímu kurzu pokročilý kurz a rozšiřte dále svoje znalosti.
    • Přednosti kurzu
    • Kurz je určen pro
    • Praktická část
    • Teoretická část

    Přednosti kurzu

    Předností tohoto kurzu je samostatná práce každého účastníka, pod vedením lektora.

    Při výuce jsou k dispozici odborná skripta.

    Každý absolvent obdrží certifikát BARTENDER 1. České barmanské akademie ® v angličtině, s mezinárodní platností.

    Kurz je určen pro

    • začínající zájemce o práci barmana, studenty odborných škol v ČR, studenty jiných škol
    • zaměstnance restaurantů, barů, hotelů, klubů, společenských center
    • starší 18ti let
    • pro zájemce z celé ČR (kurz se koná v Praze)

    Praktická část

    Kurz probíhá vždy 9:00-16:00.

    • samostatné míchání drinků za barovým pultem s ochutnávkou pod dohledem lektora
      • short drinks
      • pre-dinner drinks
      • after dinner drinks
      • long drinks
      • fancy drinks
    • míchání drinků na rychlost
    • míchání v tandemu
    • samostatná výroba drinků za barem
      • shooters drinků
      • sekt drinků
      • soft drinků
    • zdobení drinků
      • klasické
      • caribiku
      • americké
      • české

    Teoretická část

    • zbožíznalectví (výroba, použití, značky)
    • led
    • barové sklo, postavení baru, ad.
    • druhy ovoce a jejich použití
    • inventář, pomůcky pro servis
    • výrobní postupy
      • výroba v míchací sklenici
      • výroba v šejkru
      • výroba do skla
      • výroba v mixeru
    • receptury – 50 základních drinků dle I.B.A. a CBA
      • short drinks
      • pre-dinner drinks
      • after dinner drinks
      • long drinks
      • fancy drinks
    • výrobní postupy
      • short drinků
      • sekt drinků
      • soft drinků

    Milos Tretter


    - majitel a kreativní ředitel


    Martin Vogeltanz


    - I. viceprezident CBA (České barmanské asociace)
    - hotelová skola
    - barmanská praxe 15 let
    - hlavní barman firmy Stock Plzeň – Božkov



    - generální komisař barmanských soutěží CBA
    - 800 barmanských show CR
    - účastník mezinárodních barmanských soutěží - Singapur, Švýcarsko, Německo, Anglie, Slovinsko, Estonsko, Polsko, Slovensko

    Mistrovství světa barmanu WCC
    2. misto kategorie Classic 2018
    3. misto kategorie Flair 2018
    3. misto kategorie Classic 2013


    Mistrovství barmanů České republiky

    1. místo v ČR kategorie Classic 2012, 2017
    1. místo v ČR kategorie Flair 2009, 2016, 2017
    2. místo v ČR kategorie Flair 2010, 2012, 2013, 2014, 2015